Veien mot LS

Russ 2018 deler sine forventninger

Noen av dere begynte planleggingen av russetiden for lenge siden, mens andre har kanskje akkurat begynt. Russ 2018 har mange forskjellige forventninger av russetiden, men én ting de fleste har til felles er dette: Landstreff Stavanger er neste års høydepunkt!

Vi har blitt litt bedre kjent med noen av de som er russ i 2018, og de neste dagene vil vi presentere disse.

Først ut er Jonathan, presidenten av Sandefjord Russestyre:

Hva betyr konseptet russetid for deg?

Den STORE feiringen av en endelig ferdig 13-årig skolegang.

Hva er dine forventninger til Landstreffet og hvordan ser du for deg at den helgen kommer til å være?

Russetidens forhåpentligvis beste helg. Har selv sett fram til den siden starten av VG3, og både tror og håper helgen i Stavanger vil overgå alle forventninger

Hvilke artister håper du på at skal komme?

Macklemore er jo allerede bekreftet, så jeg er sikker på at det kommer mer bra som han! Annet enn det håper jeg personlig på å få se Nico & Vinz og Major Lazer

Hvor lenge har du planlagt russetiden din?

Morsomt nok begynte ikke tanken på planlegging av russetiden å slå meg før august i år - men når det begynte, var det fullt kjør med planlegging av alt RT-relatert.

Hvordan tenker du at du skal kunne balansere skole og russetiden?

Vi er jo unge, så energi vil vi ha nok av til å kunne yte fullt under de få ukene som RT varer. Viktigste er vel å sørge for en god balanse som gjør så du føler du ikke kastet bort muligheten, i ettertid.

Hva er det beste med å være vandreruss?

Friheten, både økonomisk og i forhold til hvordan du vil planlegge russetiden din i forhold til de andre rundt deg. 

Føler du noen press for å være en del av busskulturen?

Det virker jo naturligvis som at det har sine fordeler, og det ville nok vært gøy å være en del av en buss, men vil uansett si det viktigste er at du tilbringer RT med vennene dine, samme om dere bestemmer dere for å gjøre det på en buss, vandregruppe, eller som "løsruss".