Tivoli på Landstreffet!

Lunds tivoli kommer

Det er ingen tvil om at det er mye å se og gjøre under Landstreffet! I tillegg til uforglemmelige konserter og musikk gjennom hele døgnet er det ikke uvanlig å høre hyl i skrekkblandet fryd fra Norges største omreisende tivoli!

Hvis du ikke blir svimmel nok av alt som skjer under LS2018, så sørg for at du får med deg noen av de heftigeste attraksjonene til Lunds Tivoli i mellom slagene.

No Limit er ikke for pyser, og tar deg 24 meter opp i lufta - oppned! Se snutt fra No Limit HER, spenn setebeltet og hold deg fast!

X-Force anbefales ikke på full mage (tro oss...), for større g-krefter skal du langt opp i NASA for å erfare!

Den beryktede Go2Gate rager 40 meter over bakken, og er ikke for de svakhjertede. Nysgjerrig? Se hva som venter deg HER!

Waltzer kan beskrives som "tekoppenes" storebror. Eller kanskje store-storebror. Få deg en snurr du aldri har opplevd maken til, og del turen med fire gode venner!

Det er bare å glede seg til en fartsfylt helg med attraksjoner du garantert aldri har sett maken til. Med andre ord, Lunds Tivoli byr på en skikkelig kickstart på dagen eller et lite avbrekk på alt det andre spennende du kan se og gjøre under LS.

Lunds Tivoli finner du i Russelandsbyen! Vi hyles!