Overnatting på LS2018

Lurer du på hvilke alternativer du har?

Under LS er det mange alternativer til overnatting, enten du ønsker den ekte festivalfølelsen eller vil skjemme bort luksusdyret i deg. Under finner du en oversikt over dine alternativer til en god natts søvn under LS2018!

Sov på festivalområdet

Dersom du er ute etter den ekte festivalfølelsen kan du overnatte gratis på festivalområdet. Det er tillatt å sove i sine egne kjøretøy hele helgen, men ønsker man noe litt mer komfortabelt finnes det en gratis overnattingsmulighet i Radio Lounge. Dette området vil bli varmet opp og Røde Kors vil være tilstede hele natten. Egen sovepose og liggeunderlag er alt som trengs for at du skal få en god natts søvn på enkelt vis. Husk: helt om natten, helt om dagen!

LS:Camp

Det kan aldri bli for mye festivalfølelse spør du oss, og i 2014 lanserte vi LS:Camp. I år har vi tatt skrittet enda lenger for at du skal få den ultimate festivalopplevelsen! Bli med på en av campaktivitetene, ta det piano i gresset eller hold energinivået oppe med matutsalget på campen. Egne dusjer og toaletter sørger for at du kan holde deg velduftende og fresh under hele helgen, enten om du velger å sove i vanen eller slå opp telt. Gjennom hele helgen går det kontinuerlig gratisbusser mellom campen og hovedinngangen til LS, så akutt camp- lengsel er ingen sak. Det er kun noen få overnattingsmuligheter igjen på LS:Camp, så vær rask! Booking gjør du her.

LS:Hotel

Til LS2017 lanserte vi et helt nytt konsept, eksklusivt for dere som skal på Landstreff  Stavanger. LS:Hotel Square er et eget hotell lukket eksklusivt for LS sine gjester. Her vil de heldige gjestene få skreddersydd hele opplevelsen, atmosfæren, servicen i LS- stil fra de ankommer fredag til hjemreise søndag. LS:Hotel ble en suksess og nå utvider vi tilbudet og tar over et hotell til, nemlig LS:Hotel Energy! Begge hotellene omprofileres til LS-design, og det vil være infoverter og pikkoloer som hjelper dere med alt gjennom hele helgen. Begge hotellene er nå utsolgt! Les mer om LS:Hotel her.