Macklemore til LS2018

Rapperen bak hitlåter som "Thrift Shop" og "Glorious"

Med en krølla 20-dollarseddel i lomma gjorde han second hand-shopping kult i Thrift Shop. Men ikke la deg lure av bestefarens slitte pelskåpe - bak den skjuler det seg en av hip hop-verdens viktigste rappere. LS2018, si hei til Macklemore!

Siden 2012 har Seattle-rapperen snudd verden på hodet med hitlåter som Can't Hold Us, Same Love og ikke minst den rykende ferske Glorious som har gått på repeat i sommer. Sammen med makkeren Ryan Lewis står han blant annet bak det legendariske albumet The Heist som kapret førsteplassen på iTunes i USA og andreplassen på Billboard Hot 200. The Heist slo til og med Kendrick Lamar´s mesterverk good kid, m.A.A.d city under den 56. grammyutdelingen, og Macklemore ble hedret med hele fire statuetter; for årets album, beste nye artist, beste rap-opptreden (Thrift Shop) og prisen for årets rapalbum.

Fra debuten har Macklemore beholdt originaliteten i musikken, noe som også gjør låtene hans ekstra spesielle. Han går under overflaten på temaer der få andre artister tør og er omtalt som en av rappens mest modige stemmer. Fra scenekanten er han kjent for sine enestående liveshows hvor han leverer engasjerende låter, krydret med en dose humor og fremført med en swag som gjør det vanskelig å ikke hoppe med.

Det er rett og slett umulig å beskrive hva vi har i vente når Macklemore inntar scenen under LS2018. Men vi kan garantere at opplevelsen er en vi sent vil glemme.