LS:Camp

Lev i festivalbobla 24 timer i døgnet!

Hvis du vil få det meste ut av festivalopplevelsen din under LS2018 er LS:Camp en fantastisk mulighet!

Det kan aldri bli for mye festivalfølelse spør du oss, og med vår gratis shuttlebuss ligger LS:Camp ett kjapt minutt unna hovedinngangen. Her kan du slenge deg med på et slag kubb, boccia eller badminton, ta det piano i gresset eller holde energinivået oppe med våre matutsalg. Med egne dusjer og toaletter på området kan du holde deg velduftende og fresh under hele helgen, enten du velger å slå opp ditt eget telt eller sove i vanen, som også kan parkeres på området.

Det å elske festival er ikke nødvendigvis synonymt med å elske teltlivet, og derfor introduserte vi glamping (glamorøs camping) på LS:Camp i 2015. Dette er et ypperlig alternativ om du er på utkikk etter den ultimate festivaltilværelsen! 

Hvis man ikke ønsker å benytte seg av telt kan man sove i vanen. Å telte på campen koster 300,- per person, og 750,- per kjøretøy. NB: det er ikke tillatt med privatbil på campen. Privatbiler kan parkeres i russelandsbyen.

OBS! Podpadene og flere LS:Camp-pass legges ut for salg snart, så følg med! 

Her er en oversikt over de forskjellige overnattingsmulighetene:

Podpad - kr. 3800,-

Den tradisjonelle podpaden er utstyrt med myke luftmadrasser i dobbelt- eller enkeltsenger, god bagasjeplass under sengene og lamper. Et solcellepanel på taket sørger for strømtilførsel, så man enkelt kan lade telefonen med billaderuttak. Hattehylle, speil og knagger gjør det mulig å holde styr på tingene dine, og med gardiner foran vinduene er det ikke obligatorisk å se soloppgang (med mindre du virkelig vil, da, eventuelt ikke har lagt deg enda.) Hyttene er låsbare, så vokt nøkkelen med livet ditt! Podpaden er klassisk og komfortabel - alt du trenger er sovepose!
Kapasitet til to personer.

Bunkpad - kr. 6200,-

Bunkpaden er podpadens storebror, med to køyesenger, 50% mer gulvplass og ekstra takhøyde. Med de tre vanlige stikkontaktene trenger dere aldri å gå tom for strøm på telefonen eller andre elektroniske duppeditter, og på køyesengenes behagelige skummadrasser kan dere lade deres egne batterier.
Bunkpaden kommer med knagger, søppelbøtte, sengelamper og hyller til det viktigste, og alle som bor der får hver sin nøkkel til døren. Perfekt for dere som vil sove fire sammen, men helst i høyden.
Kapasitet til fire personer. 

Luxpad - kr. 5400,-

I blant ønsker man det lille ekstra, og i Luxpaden er det nettopp det du får. Den mer sjenerøse utgaven av podpaden tilbyr to sengeplasser, i håndbygde dobbelt- eller enkeltsenger. 50% mer gulvplass, ekstra takhøyde og hyller byr på en lettere luksuriøs overnattingsopplevelse, med tre stikkontakter som gjør det mulig å lade minst én telefon hver. Knagger, bagasjeplass under sengene og søppelbøtte sørger for at dere kan holde orden.
Kapasitet til to personer.

Bellepad 

4 personer - kr. 4800,-

6 personer - kr. 5800,-

Selv om det ikke er så ulikt et sirkustelt fra utsiden, trenger du ikke være trapesartist eller løvetemmer for å benytte deg av Bellepad-teltet vårt. De vind- og vanntette lerretsteltene kommer i to varianter, med fire eller seks campingsenger og en solid bunnduk. Fortelt er en standard fasilitet, det er god bagasjeplass under sengene og gjennom de hjerteformete vinduene kan dere spre festivalkjærlighet døgnet rundt. Et ypperlig alternativ for en liten vennegjeng!
Kapasitet til fire eller seks personer.

Octopad - kr. 6800,-

Vanskelig å velge mellom telt og hytte, eller vil dere helst ha begge deler? Octopaden er den ultimate camp-hybriden, bygget med solide vegger og gulv, og tipiformet telttak som står for den friske camping-følelsen. Telthytta/hytteteltet er innredet med fire enkeltstående senger, knagger, hyller, leselamper og søppelbøtte, og i en av de tre stikkontaktene kan du plugge i hårføner, mobillader eller bartetrimmer, alt ettersom. 
Kapasitet til fire personer. 

Her så pakk soveposen, finn frem festivaldyret i deg og forbered deg på tidenes festivalopplevelse!

Alle kjøretøy betales for ved ankomst. Alle som bor på campen får et eget armbånd som må bæres synlig gjennom hele helgen. For å kunne benytte seg av LS:Camp må man ha festivalpass til LS2017.