Hold deg oppdatert

Få de siste nyhetene om LS her

Billettene er utsolgt, de to første headlinerne er lansert og forberedelsene til LS2018 er fullt i gang! Følg oss på veien mot LS2018 via kanalene under, og hold deg oppdatert på rykende ferske nyheter og oppdateringer.

Facebook: Landstreff Stavanger

Her legges det ut viktig informasjon om LS, artistlanseringer, videoer, nyheter, bilder, konkurranser og mye mer. Finn oss her!

Instagram: @landstreffet

LS-bilder, throwbacks, artistlanseringer, videoer og konkurranser. Kort fortalt; alt du kan forvente deg – og litt til! Følg oss på Instagram her.

App: Landstreff Stavanger

Vær den første til å vite hvilke artister som kommer til LS2018, motta pushvarsler med viktige nyheter og ha all informasjon om Landstreffet rett i lomma! Appen er tilgjengelig for både iPhone og Android. Last den ned her.

Snapchat: @landstreffet

Avsløringer, artist-take overs, ”behind the scenes” og glimt inn i hva som egentlig skjer bak murene når en av Norges største musikkfestivaler planlegges og gjennomføres. Legg oss til, send oss en snap og fortell hva du gleder deg mest til med LS!

Nyhetsbrev

Få de siste nyhetene om Landstreffet aller først og rett inn i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrev her.

YouTube: Landstreff Stavanger

Usikker på hva du kan forvente deg i mai? Sjekk ut vår YouTube-kanal og se intervjuer, filmer og recaps fra tidligere Landstreff. Finn oss her!