Artistene til Toppmøtet lansert!

Fem unike artister er klare

Kamelen, KingSkurkOne, JCY, Pasha og Vigiland er klare for Toppmøtet 2018!

17. mars avsluttes Toppmøtet med en rekke konserter og da skal stemningen fra lanseringsfesten runge over hele Stavanger.

Publikum har en vill opplevelse i vente når de tre norske artistene og svenske Vigiland inntar scenen på Clarion Hotel Energy fra kl. 21.00.

Dette er noe du ikke vil gå glipp av! Sitter du i russestyret og enda ikke har meldt deg på Toppmøtet? Det er begrenset med plasser, så her gjelder det å være rask! 

Du finner påmeldingsskjema HER

Les mer om artistene under:

Kamelen: Når 24 år gamle Kamelen gjester Toppmøtet 17. mars er det hardtslående låter om et kaotisk liv, preget av kriminelle ambisjoner og sosiale avvik som gjelder. Gled dere til å bli blåst av banen med en solid opptreden fra Bergens-rapperen! 

KingSkurkOne: Med mindre du har levd uten musikk det siste året har du garantert hørt fjorårets uimotståelige låt og aller største landeplage "Bængshot". Adrian Eilertsen aka KingSkurkOne er Lars Vaulars norske favorittrapper, og ikke uten grunn. Med sin faste makker og produsent, Mogger, har de preget konsertscener over hele landet den siste tiden. Etter å ha debutert med EPen 5 cheese i 2015, fulgte han opp med Keeg EP året etter og er nå, etter stormsuksessen med "Bængshot", ute med låtene "21skurk" og "Lapper" (med Pumba).  

Vigiland: Hvem er klar for party? Det er skyhøy partyfaktor som står på agendaen når gutta i Vigiland inntar LS med en koffert full av sjuke hits. Bangeren “‪Shots & Squats” (ft. Tham Sway) er med langt over 120 millioner strømminger fortsatt deres største, en låt som føyk inn på det meste av hit- og spillelister. Claes Remmered Persson og Otto Pettersson fra det lille stedet Västervik i Sverige ble stjerner over natten da de la ut sine første låter på SoundCloud mens de fremdeles gikk på videregående skole. Siden dette har de fengende hitsa fortsatt å strømme ut. 

Pasha: Han er blitt kalt landets søteste rapper, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Ikke bare har Pasha fra Rykinn i Bærum en unik stil og karisma, men med sin ikoniske afro og sjarm leverer han låter som rett og slett gjør det umulig å ikke la seg rive med! Bare spør publikum på Slottsfjell, Skral eller X-Games. For det er på scenen at Pasha virkelig viser hvilken utrolig tilstedeværelse og personlighet han har som artist, men det bør legges til at han ble Ukas urørt på NRK P3 med låten “My Wave”, og at singelen “Colorblind“ (feat. Soul Gem) har rundet én komma fem millioner strømminger på Spotify. 

JCY: Gla'guttene Patski Love og Chris Stallion er klare for Toppmøtet! JCY står bak svært vellykkede remikser av låter som blant annet "Thong Song" (feat. Sisqo) og go´låten "Wasting Your Time" (feat. Alida). Med en ny tredjemann på laget, produsenten RykkinnFella, som blant annet står bak Karpes "24 Gods" er det duket for fest, signert mesternes mestere!

Dette blir en for historiebøkene - du ser dem alle på Toppmøtet 17. mars, på Clarion Hotel Energy.