Billettoversikt

Første billettslipp til LS2018 ble utsolgt i REKORDFART! På under 30 sekunder var de revet bort, og det er tydelig at dere er klare for LS2018.

Vi er nå helt utsolgt for festivalpass, og gleder oss til den spennende tiden frem til LS2018!

NB: Vi har fortsatt noen camp-pass og Podpads igjen!

 

Årets billettkategorier:

 

LS2018 FESTIVALPASS - 2300,- + avgift (UTSOLGT)

Festivalpass til Landstreff Stavanger, Norges største russearrangement.

LS2018 FESTIVALPASS INKL. GENSER  - 2550,- + avgift (UTSOLGT)

Festivalpass til Landstreff Stavanger, samt hettegenser med hele line-upen trykket på ryggen. Genserne kommer i helt vanlige collegegenser-størrelser, og du velger selv størrelse ved kjøp av billett. Du henter genseren din ved ankomst Landstreffet.

LS2018 FESTIVALKIT-BILLETT - 2900,- + avgift (UTSOLGT)

Festivalpass + fast-track + lineup-genser + LS:Refresh + LS-bag med ørepropper, toalettsaker og diverse andre produkter fra våre samarbeidspartnere. Festivalkit-billett gir deg fast-track innslipp ved ankomst Landstreffet i tillegg til tilgang på LS:Refresh, vår egen velværeavdeling. Her får du tilgang på egne toaletter og dusjer, samt en egen styling-avdeling med stylister, speil, hårfønere, rettetang og annet du trenger for å føle deg fresh! Mer informasjon om LS:Refresh finner du HER. PS: Det er kun de med Festivalkit-billett som har tilgang på LS:Refresh. Les mer om LS:Refresh her.

LS2018 MILJØBILLETT - 2590,- + avgift (UTSOLGT)

Dette er for deg som ønsker å reise på en mer miljøvennlig måte til Landstreffet. Miljøbilletten inkluderer festivalpass, samt tur/retur-reise til Landstreffet. Bussene går fra syv forskjellige byer; Oslo, Drammen, Tønsberg, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger og Bergen. Alle bussene frakter deg direkte til hovedinngangen til Landstreffet. Man slipper å stå i kø for billettarmbånd, da det vil komme en vert om bord i bussen ved ankomst og sette på ditt armbånd. Derfra kan du gå rett inn på festivalområdet. Bussene går fredag 4. mai kl. 08.00 fra Oslo, Bergen, Drammen, Sandefjord, Tønsberg. Miljøbussen fra Kristiansand går kl 11.00, og Miljøbussen fra Stavanger går kl. 15.00. PS: Alle som har kjøpt Miljøbilletten MÅ ta den bussen da man får festivalarmbåndet sitt på bussen. 

LS2018 FESTIVALPASS INKL. LS:PREMIUM - 3150,- + avgift (UTSOLGT)

Festivalpass + fast-track til billettinnsjekk og til Parkscenen + egen Premium lounge på Parkscenen med den beste utsikten til hovedscenen + eget vorspiel med mat inkludert på lørdag 5.mai kl. 20.00 + eneste baren på festivalområdet som serverer drinker og champagne. Les mer om LS:Premium her.

LS:Camp (NB ikke billett, kun tilleggspakke) - 300,- + avgift.

I 2014 lagde vi en helt ny festivalcamp på Landstreffet. Campen ligger rett utenfor området, og transport-tiden er på ca ett minutt. Det settes opp busser som går gratis kontinuerlig gjennom hele helgen mellom LS:Camp og festivalområdet. Ta med deg telt, sovepose og liggeunderlag så er du ready to go. Festivalcampen har også egne dusjer og toaletter. For å bo på campen koster det 300,- + avgifter pr person, og 750,- pr kjøretøy. LS:Camp bestilles når du kjøper billett her på Landstreff.no. Alle kjøretøy betales for ved ankomst. For å kunne benytte seg av LS:Camp må man ha festivalpass til LS2018. I tillegg til å kunne telte på LS:Camp så vil vi også selge egne telt og hytter (Podpads). Disse kan kun bestilles på landstreff.no.

Podpads priser:

Podpad 2 pers - 3800,-

Bellpad 4 pers - 4800,-

Bellpad 6 pers - 5800,-

Luxpad 2 pers - 5400,-

Bunkpad 4 pers - 6200,- (Utsolgt)

Octopad 4 pers - 6800,-

Man må ha festivalpass til LS2018 for å kunne benytte seg av overnattingsmulighetene på LS:Camp. Ønsker du å bo på LS:Camp under LS2018 får du opp dette valget når du velger ditt festivalpass i kjøpsprosessen. Hvis du velger å ikke kjøpe LS:Camp-pass nå, kan du kjøpe dette senere hvis det er flere billetter til campen igjen. NB: Det er ikke mulig å ta med seg privatbil for parkering på LS:Camp. Privatbiler kan parkere i en av våre russelandsbyer.

MERK: Det vil kun selges billetter gjennom Landstreff.no. Det er IKKE mulig å bruke Visa Electron.

Falsk billett

Dersom man ankommer Landstreffet med falsk billett vil man ikke få tilgang til arrangementet. Man kjøper billetter på svartebørsen på egen risiko, og man bør forsikre seg om at det er en gyldig billett før man betaler til ukjent selger.

Alle spørsmål rundt billettkjøp og billettbekreftelser rettes til Tickster. Klikk her for å sjekke ut listen over vanlige spørsmål, eller ring 800 33 150.

Her er viktig informasjon og tips for å sikre deg billetter:

- Billetten må kjøpes direkte på www.landstreff.no og det er ikke mulig å reservere billetten i en eller flere dager. Pass derfor på at du har penger på kortet og ikke minst at kortet ditt ikke er VISA ELECTRON da dette kortet ikke er akseptert. OBS: KUN ÉN BILLETT PER PERSON!

MERK: Det er kun gjennom landstreff.no det vil bli solgt festivalpass. Vennligst også vær klar over at det IKKE er mulig å bruke Visa Electron.

- Du trenger ikke være 18 år når du kjøper billetten, men du er nødt til å være fylt 18 år når du skal delta på arrangementet 4. - 6. mai 2018. Hvis du får en av foreldrene dine til å kjøpe billetten er det heller ikke noe problem, da navnet på billetten ikke er bindende.

-  Ved kjøp av billett trenger du ikke opprette profil på forhånd. All informasjon fylles inn under kjøp. Navn på betalingskort/VISA-kort og navn på billett/deltaker trenger ikke være samme.

- Det kan kun kjøpes én billett per person. Etter kjøp vil du få en bekreftelse på e-post. Billetten vil bli sendt ut ca. 2 måneder før festivalen til din mail som en PDF-fil som du må printe ut og medbringe på LS. Billetten har forøvrig flere sikkerhetsdetaljer integrert, og leveres med et LS2018-design.

Vi sees 4. mai 2018 på det 32. Landstreffet i Stavanger!