LANDSTREFF STAVANGER 4 - 6. MAI 2018

Billettoversikt

Landstreff Stavanger arrangeres i 2018 for 32. gang 4. til 6. mai. Vi slipper de aller siste billettene tirsdag 22. august kl. 16.00 her på www.landstreff.no. Tilbudsbillettene og de ordinære billettene vi slapp i mai ble revet bort på rekordtid, og det er tydelig at det er mange russ 2018 som er klare for å delta på Norges største russetreff. Alle billetter som slippes til LS2018 vil kun bli solgt på www.landstreff.no. Billetten må kjøpes direkte på nett og det er ikke mulig å reservere billetten i en eller flere dager. Pass derfor på at du har penger på kortet. OBS: KUN EN BILLETT PER PERSON! Pass på at kortet ditt ikke er VISA ELECTRON da dette kortet ikke er akseptert. Alle spørsmål rundt billettkjøp og billettbekreftelser rettes til Tickster. Vanlige spørsmål, telefonnummer: 800 33 150.

Ved kjøp av billett trenger du ikke opprette profil på forhånd. All informasjon fylles inn under kjøp. Navn på betalingskort/VISA-kort og navn på billett/deltaker trenger ikke være samme. Det kan kun kjøpes én billett per person.

Etter kjøp vil du få en bekreftelse på e-post. Billetten vil bli sendt ut ca. 2 måneder før festivalen til din mail som en PDF-fil du må printe ut og medbringe på LS. Billetten har forøvrig flere sikkerhetsdetaljer integrert, og leveres med et LS2018-design.

De ulike billettene vi selger er:

LS2018 FESTIVALPASS - 2300,- + avgift.
Festivalpass til Landstreff Stavanger, Norges største russearrangement.

LS2018 FESTIVALPASS INKL. GENSER  - 2550,- + avgift.
Festivalpass til Landstreff Stavanger, samt hettegenser med hele line-upen trykt på ryggen. Genserne kommer i helt vanlige collegegenser-størrelser, og du velger selv størrelse ved kjøp av billett. Du henter genseren din ved ankomst Landstreffet.

LS2018 FESTIVALKIT-BILLETT - 2900,- + avgift.  
Festivalpass + fast-track + lineup-genser + LS:Refresh + LS-bag fullstappet med ørepropper, toalettsaker og diverse andre produkter fra våre samarbeidspartnere. Festivalkit-billett gir deg fast-track innslipp ved ankomst Landstreffet i tillegg til tilgang på LS:Refresh, vår egen velværeavdeling. Her får du tilgang på egne toaletter og dusjer, samt en egen styling-avdeling med stylister, speil, hårfønere, rettetang, parfymer og annet du trenger for å føle deg fresh! Mer informasjon om LS:Refresh finner du HER. PS: Det er kun de med Festivalkit-billett som har tilgang på LS:Refresh

LS2018 MILJØBILLETT - 2590,- + avgift.
For deg som ønsker å reise på en mer miljøvennlig måte til Landstreffet. Miljøbilletten inkluderer festivalpass, samt tur/retur-reise til Landstreffet. Bussene går fra syv forskjellige byer; Oslo, Drammen, Tønsberg, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger og Bergen. Alle bussene frakter deg direkte til hovedinngangen til Landstreffet. Man slipper å stå i kø for billettarmbånd, da det ved ankomst vil komme en vert om bord i bussen og sette på ditt armbånd. Du kan derfra gå rett inn på festivalområdet. Bussene går fredag 4. mai kl. 08.00 fra Oslo, Bergen, Drammen, Sandefjord, Tønsberg. Miljøbussen fra Kristiansand går kl 11.00, og Miljøbussen fra Stavanger går kl. 15.00. PS: Alle som har kjøpt Miljøbilletten MÅ ta den bussen da man får festivalarmbåndet sitt på bussen.

LS2018 FESTIVALPASS INKL. LS:PREMIUM - 3150,- + avgift.
Festivalpass + fast-track til billettinnsjekk og Parkscenen + egen Premium lounge på Parkscenen med den beste utsikten til hovedscenen + eget vorspiel med mat inkludert på lørdag 5.mai + eneste baren på festivalområdet som serverer drinker og champagne.

LS:PREMIUM OPPGRADERING (ikke billett, kun tilleggspakke) - 950,- + avgift.
Fast-track til billettinnsjekk og Parkscenen + egen Premium lounge på Parkscenen med den beste utsikten til hovedscenen + eget vorspiel med mat inkludert på lørdag 5.mai + eneste baren på festivalområdet som serverer drinker og champagne. Må ha festivalpass i tillegg for å kunne benytte seg av denne oppgraderingen på LS2018.

LS:Camp (ikke billett, kun tilleggspakke) - 300,- + avgift.
Landstreffets festivalcamp. Campen ligger rett utenfor området, og transport-tiden er på ca 1 minutt. Det settes opp busser som går gratis kontinuerlig gjennom hele helgen mellom LS:Camp og festivalområdet. Ta med deg telt, sovepose og liggeunderlag så er du ready to go. Festivalcampen har også egne dusjer og toaletter. For å bo på campen koster det 300,- + avgifter pr person, og 750,- pr kjøretøy. LS:Camp bestilles når du kjøper billett her på Landstreff.no. Alle kjøretøy betales for ved ankomst. For å kunne benytte seg av LS:Camp må man ha festivalpass til LS2018. I tillegg til å kunne telte på LS:Camp så vil vi også selge egne telt og hytter (Podpads).

Podpads priser:
Podpad 2 pers - 3800,-
Bellpad 4 pers - 4800,-
Bellpad 6 pers - 5800,-
Luxpad 2 pers - 5400,-
Bunkpad 4 pers - 6200,-
Octopad 4 pers - 6800,-

Man må ha festivalpass til LS2018 for å kunne benytte seg av overnattingsmulighetene på LS:Camp. Ønsker du å bo på LS:Camp under LS2018 får du opp dette valget når du velger ditt festivalpass i kjøpsprosessen. Hvis du velger å ikke kjøpe LS:Camp-pass nå, kan du kjøpe dette senere hvis det er flere billetter til campen igjen. NB: Det er ikke mulig å ta med seg privatbil for parkering på LS:Camp. Privatbiler kan parkere i en av våre russelandsbyer.

MERK: Billettene slippes tirsdag 22.august kl 16:00, og dette er de aller siste billettene til neste års høydepunkt i russetiden. Det vil kun selges billetter gjennom Landstreff.no. Vennligst også vær klar over at det IKKE er mulig å bruke Visa Electron.

Mistet billett
En mistet billett er et tapt verdipapir. Kvittering på betalt billett er ikke nok bevis, og vil ikke bli godkjent i billettkontroll. Dette for å forhindre at en billett for eksempel blir prøvd brukt to ganger. Vi har ingen mulighet til å utstede en ny billett, og kan ikke påta oss noe ansvar for tapt billett.

Falsk billett
Dersom man ankommer Landstreffet med falsk billett vil man ikke få tilgang til arrangementet. Man kjøper billetter på svartebørsen på egen risiko, og man bør forsikre seg om at det er en gyldig billett før man betaler til ukjent selger.

Alle spørsmål rundt billettkjøp og billettbekreftelser rettes til Tickster. Vanlige spørsmål telefonnummer: 800 33 150

Ses 4. mai 2018 på det 32. Landstreffet i Stavanger!