Martin Garrix (NL)

Martin Garrix (NL)

Verdensstjernen returnerer til LS!

Han er en av EDM-bransjens aller yngste ansikter, men en fast gjenganger på noen av de største scenene i verden. Han har satt publikum i fyr og flamme på festivaler som Tomorrowland, Coachella og Ultra Music Festival og har residency på de aller største klubbene på Ibiza og i Las Vegas. Nå kommer verdensstjernen Martin Garrix til Landstreff Stavanger 2018!

Martijn Garritsen, eller Martin Garrix, var bare 10 år da han bestemte seg for at det var DJ han ville bli. I 2012 begynte han å trikse bak miksebordet, og det gikk ikke lang tid før det ble tydelig at Garrix hadde et helt spesielt talent. Siden dette har det bare gått én vei, og man kan trygt si at han fikk det som han ville.

Han var 17 år da han slapp monsterhiten Animals (som du garantert har hoppet/danset/klikka til) og som kjapt tok oss alle med storm. Låten toppet hitlister verden rundt og skjøt nederlenderens karriere ut i verdensrommet! Musikkvideoen på Youtube er sett over en milliard ganger, og tilsammen har låtene hans så høye strømmetall at det er umulig å holde tellingen. I fjor ble han velfortjent kåret til intet mindre enn verdens beste DJ under DJmags prestisjetunge liste over de 100 beste DJ-ene i verden.

"You guys are animals!"

Artistene står i kø for å samarbeid med DJ-talentet, og Martin kan blant annet sette Ed Sheeran, Dimitri Vegas, DVBBS, Sander Van Doorn og Dillon Francis på CV-en. Også tungvekter og landsmann Tiësto har gått fra å være Martins store forbilde, til både mentor og kompis.

21-åringen jetsetter til den store gullmedaljen, der han befinner seg i Dubai den ene dagen, og Ibiza den neste, og han er for øvrig den yngste til å toppe salgslisten på Beatport.com. De siste årene har han sluppet hitlåter som ”Scared to be lonely”, ”There for you” og ”Lions in the wild”, og ikke minst ”In The Name of Love" som han på majestetisk vis avsluttet LS2017 med. Som om ikke dette var nok har han den siste tiden startet opp sitt eget plateselskap, STMP RCRDS, og han fortsetter å levere låter som varmer EDM-hjerter verden over. 

Etter det sinnssyke showet på LS2017 var det liten tvil om at russen elsker Martin, og Martin elsker både russen og Norge! Vi vet ikke hva Garrix disker opp for 2018-russen, men vi kan love en opplevelse du aldri kommer til å glemme.

Gled deg til magisk stemning og gåsehud. Det her kommer til å smelle!

Siste musikk video

Siste artist feeds