Samsaya (NO)

Samsaya (NO)

Virvelvinden Samsaya er over oss igjen!

Artisten, skuespilleren og programlederen som sjeldent stopper opp er i det musikalske slaget om dagen, og beviste med singelen ”Superhero” at hun er tilbake der vi kjenner henne; på hitlistene! Hun skuffer sjeldent, og nå er hun klar for fest på LS2012!

Samsaya er født i Hamirpur i Nord India, men oppvokst på Ellingsrud i Oslo. Selv om hun var svært aktiv både med fotball og andre aktiviteter, ble hun tidlig påvirket av hip-hop og skjønte fort at musikken var en interesse som toppet det meste annet.

Som 19-åring var hun med på UKM sammen med bandet sitt, hvor de endte på en andreplass.

Det er smart, saftig og stilig - det er Samsaya!

I 2004 kom hennes første album ”Shedding Skin”, og henners første singel ”Change” kom ut i august 2008. Plate nummer to kom høsten samme år, og ble utgitt på hennes eget label, Lotus Records.

I tillegg til å være en hitmaskin har Samsaya også bemerket seg på lerretet i filmer som "Folk flest bor i Kina", "Villmark", "Hawaii Oslo" og "Varg Veum". Hun tar seg godt ut på lerrete også, men det er ingen tvil at det er i de musikalske settingene at hun skinner på sitt aller beste.

Norsk-indiske Samsaya er et unikum i norsk musikksammenheng, og med hundrevis av konserter på samvittigheten har hun blitt en av landets aller fremste scenepersonligheter. Hun har opptrådt så å si overalt, fra Afganistan via Brasil til Norge, på kryss og tvers et utall ganger. Foran Nelson Mandela og foran de ansatte i Oslo Fengsel – til sammen har hun spilt for hundretusenvis av folk.

Med flere hits i bagasjen, og ikke minst en glitrende pop-entusiasme er det umulig å ikke ville danse til dette.

Det er smart, saftig og stilig – det er Samsaya!

Vi gleder oss til et fyrverkeri av en konsert på tidenes happening!

Siste utgivelse

Samsaya (NO)

Sjekk også

Samsaya (NO)
Samsaya (NO)

Siste musikk video

Siste artist feeds