Ross One (US)

Ross One (US)

MIAMI! Hvem skulle ikke danset hele natta på verdens hotteste klubber? Heldigvis går det an å importere litt Miami til Kongeparken i stedet, og ingen er da riktigere enn Dj Ross One.

Mr. One er resident Dj på de to hotteste klubbene på South Beach i Miami akkurat nå; "Wall" på W Hotel og LIV, hvor han har det ukentlige suksesskonseptet Dirty Hairy. I tillegg spiller Ross ofte på LAX i Las Vegas og flere andre eksklusive steder i unajten. Ross One blir leid inn igjen og igjen av folk som Quincy Jones, Jay-Z, Bill Clinton, Sting og (selvfølgelig) Diddy, samt til fester for Vouge, Miami Fashion Week, Chanel og Möet, så ingenting å si på oppdragsgiverne. Han headlinet det stjerne-spekkede Marquis New Year´s Bash i Las Vegas i fjor, hvor celebs som Kanye West, 50 Cent, Chris Martin og Gwyneth Paltrow alle groovet til beats´a hans. Og selveste Jay-Z ba han om å gi han ´something hot´, mens han danset seg inn i det nye året.

Welcome to Miami!! For selv om det geografisk er noen kilometer fra Stavanger til Florida, betyr ikke det at man ikke kan feste på Miami-vis her også. Oppskriften? Inviter i resident Dj på de absolutt hotteste klubbene på South Beach i Miami akkurat nå!

Med denne mannen bak spakene er det simpelten umulig å kjede seg. Kjedelig er ikke et ord i hans vokabular. Det er ingen tid til å lure på hva neste låt blir, enten så er du på dansegulvet å danser som du aldri har danset før, eller så gjemmer du deg i et hjørne med inhalatoren din og håper at ingen ser deg! Dette tar helt av!

Dj Ross One besøkte oss på fjorårets arrangement, til stor suksess, og det var ingen tvil om at vi ønsket han tilbake for årets arrangement. Denne mannen vet å lage fest!

Gjør deg klar til heftige danse-moves i en av bussringene på Landstreff Stavanger 2012.

Siste utgivelse

Ross One (US)

Siste musikk video

Siste artist feeds